DEMA PAZARLAMA BİLİŞİM ELEKTRONİK İNŞAAT GIDA TURİZM

Çalışma Saatleri

  • Pazartesi 09:00-18:00
  • Salı 09:00-18:00
  • Çarşamba09:00-18:00
  • Perşembe09:00-18:00
  • Cuma09:00-18:00
  • Cumartesi09:00-18:00
  • Pazar KAPALI
08:14 Saat Daha Açık

İletişim Bilgileri

DEMA PAZARLAMA BİLİŞİM ELEKTRONİK İNŞAAT GIDA TURİZM

Meclis Mahallesi Atatürk Caddesi 107 34785 Sancaktepe/İstanbul

  • Telefon Numarası :
  • Fax :
  • Mobil/WhatsApp :
  • E-posta :
  • Web :
  • *Güncellemek için yorum kısmından veya mail yoluyla bildirimde bulunabilirsiniz.
En Yakınındaki İşletmeler:

DEMA PAZARLAMA BİLİŞİM ELEKTRONİK İNŞAAT GIDA TURİZM hakkında telefon numarası, iletişim bilgileri, en yakınındaki işletmeleri, çalışma saatlerini yukarıdan bulabilirsiniz.  DEMA PAZARLAMA BİLİŞİM ELEKTRONİK İNŞAAT GIDA TURİZM hakkında yapılmış şikayet ve yorumları okuyabilirsiniz. 


Kullanıcı Yorum ve Değerlendirmeleri
Sena uysal – 10.10.2022:

20 haziranda trendyoldan sipariş verdiğim Xiaomi mop pro 2 2022 model robotum dünden beri çalışmıyor trendyoldan satın alırken resmi distribütör garantili diye aldığım ürün ithalatçı garantili olduğunu öğrendim ve firmaya ulaşım sağlayamıyorum ne kadar ilgisizsiniz sorunum çözülmez ise tüketici mahkemesinden bütün haklarımdan yararlanacağım sena uysal cep telefon no ; 0549 ***

eşref can – 26.08.2022:

Hepsiburada aracılığı ile almış olduğum Viomi V2 Pro Akıllı Robot Süpürge 14 ay oldu alalı ve şimdi lazer hatası vermekte, garanti kapsamında olması rağmen hiç bir muhatap bulamıyorum. Dema Pazarlama diye sanki bir şirket yok çünkü ulaşılacak bir iletişim numarası dahi bulamadım. Karşılaşmış olduğum bu sorunun çözümü konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

veysel ak – 03.03.2022:

6 ay önce aldığım elektronik ürün 1 ay içinde bozuldu 2 yıl garantisi olmasına ragmen benden tamir ücreti talep ettiler tüketici mahkemesine şikayet ettim mahkeme lehime karar verdi ancak şirkete ulaşılamıyor dolandırıcılar lütfen alış veriş yapmayın. hepsiburada da bu duruma duyarsız.

Enes AYKUT – 26.02.2022:

Bir hafta önce hepsi burada uygulaması aracılığıyla sipariş ettiğim HAYLOU T15 marka Bloutouth kulaklığın genellikle sol kulağında bazen sağ kulağında belirgin bir biçimde ses bozukluğu ses kesintisi var

Kadir Doğan – 19.10.2021:

3 adet Xiaomi 360 camera siparişi verdim telefon numaranızı bulamadım acilen kargoya verilmesi gerekiyor aksi taktirde siparişimi iptal edeceğim yada gelince iade edeceğim geç gelirse şayet

Selma Bozkurt Gümüş – 03.04.2021:

Sayın yetkili, Kayıtlı telefon numaranıza ulaşılamıyor. O yüzden burdan yazıyorum. Ben sizden bir ay önce haylou marka kulaklık aldım. Çok severek ve memnuniyetle kullanıyordum herkese de tavsiye ettim onlar da aldı ama dün sağ taraf aniden çalışmamaya başladı. Işık ses hic bir şey yok. Bu konuda lütfen acil olarak geri dönüş ve yardımınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkür eder. iyi çalışmalar dilerim.


Şikayet Görüş Değerlendirme
Telefon numaranızı bırakmanız işletmenin sizinle iletişime geçmesini sağlar. Telefon numarası bırakılmayan yorumlar, işletmenin iletişime geçmesi durumunda kaldırılabilir. Numaranız sayfamızda paylaşılmayacaktır.
* Lütfen en az 50 karakter yazınız.
*Yönetici onayından sonra yayına alınacaktır.

DEMA PAZARLAMA BİLİŞİM ELEKTRONİK İNŞAAT GIDA TURİZM Harita Konumu ve Yol Tarifi

Aşağıdaki haritayı kullanarak DEMA PAZARLAMA BİLİŞİM ELEKTRONİK İNŞAAT GIDA TURİZM nerede bulunduğunu görebilir, DEMA PAZARLAMA BİLİŞİM ELEKTRONİK İNŞAAT GIDA TURİZM Yol Tarifi alabilir, en yakın DEMA PAZARLAMA BİLİŞİM ELEKTRONİK İNŞAAT GIDA TURİZM görebilirsiniz.

Firma ile ilgili Anahtar Kelimeler