KARGOMsende Gaziantep Şubesi

Çalışma Saatleri

  • Pazartesi
  • Salı
  • Çarşamba
  • Perşembe
  • Cuma
  • CumartesiKAPALI
  • Pazar KAPALI

İletişim Bilgileri

KARGOMsende Gaziantep Şubesi

. . 1 27100 Şahinbey/Gaziantep

  • Telefon Numarası : 08505773333
  • Fax :
  • Mobil/WhatsApp :
  • E-posta : [email protected]
  • Web :
  • *Güncellemek için yorum kısmından veya mail yoluyla bildirimde bulunabilirsiniz.
En Yakınındaki İşletmeler:

KARGOMsende Gaziantep Şubesi hakkında telefon numarası, iletişim bilgileri, en yakınındaki işletmeleri, çalışma saatlerini yukarıdan bulabilirsiniz.  KARGOMsende Gaziantep Şubesi hakkında yapılmış şikayet ve yorumları okuyabilirsiniz. 


Kullanıcı Yorum ve Değerlendirmeleri
İlknur Çiçek – 08.07.2024:

İkidir adreste bulamadıklarını söyleyip gidiyorlar adrese gelmeden aranıyorum telefona cevap verilmezse adreste tok deniliyor ama bir gelip zile basılsa her şey çözülecek çok kötü !

Hatice – 02.02.2024:

İstanbuldan siparişim Gaziantepe ulaştı dağıtıma çıktı farklı bir adresin fotoğrafını çekip adrese teslim edilemedi ibaresi olarak yapıyorlar müşteri hizmetleri ile görüşme sağlıyorum gerekli bilgiyi verdik diyorlar daha adresi bile bulamıyorlar büyük şirketlerin sizlerle çalışması da ayrı bir konu zaten bir daha bu şirketle çalışan firmalardan alışveriş yapmıyacağım.

Sevilay Kaygusuz – 25.11.2023:

Çok kötü bir kargo şirketi bir haftada kargom gelmedi şikayet ettim bugün gelmezse ikinci şikayetimi de yaparım ve bir daha sizinle çalışan mağazalardan hiç bir şekilde alışveriş yapmayacağım 507**********

Özlem – 17.11.2023:

10 gün oldu bir kargoyu getiremediler. size ulaşamadık diye hergün msj atacağınıza bir arayın. daha hala kargomu getirmiyorlar. adresleri bulamıyorsanız çalıştırmayın kargo şirketinde. hiç iyi bir şirket değilsiniz. bidaha asla size sipariş vermicem

AHMET TOPAL – 13.11.2023:

Sipariş ettiğim ürün İstanbul'dan Gaziantep'e 1 günde gelirken. Birecik şubesinden 30 KM'LİK Nizip ilçesine 4 gündür gelmedi. (0543**********)

Uğur uysal – 31.10.2023:

Kargom sende Gaziantep şubesi nerede bilgi almak istiyorum 0551************

Orhan kara – 22.09.2023:

Ürünü kapıma getirmeden aramadan evde yok deyip gitmişler geldiklerini mesaj dan öğreniyorum bu kadar saçmalık olamaz üstelik başka adrese gidiyorlar inşallah en kısa sürede elime ulaşır

Gülşah büyükekmekçi – 07.08.2023:

2 gün daha gelmiyor bekliyorum kargomsende hiç beğenmedim kötü oldu yalan şikayet etmek istiyorum

Hasan Sırtlan – 31.03.2023:

Kargo istanbuldan Gaziantebe iki günde geliyor ama Gaziantepin içine iki günde dağıtım yapamıyorsunuz yazık çok yazık gerçekten kaliteyi on planda tutan firmaların sizin firmanız ile çalışması da ayrı bir sorun tabi bir daha sizin dağıtıcısı olduğunuz hiç bir firmadan alışveriş yapmayacağım ayrıca elimden geldiğince de sizi herkese de söyleyeceğim bu kargo firmasından uzak durun diye


Şikayet Görüş Değerlendirme
Telefon numaranızı bırakmanız işletmenin sizinle iletişime geçmesini sağlar. Telefon numarası bırakılmayan yorumlar, işletmenin iletişime geçmesi durumunda kaldırılabilir. Numaranız sayfamızda paylaşılmayacaktır.
* Lütfen en az 50 karakter yazınız.
*Yönetici onayından sonra yayına alınacaktır.

KARGOMsende Gaziantep Şubesi Harita Konumu ve Yol Tarifi

Aşağıdaki haritayı kullanarak KARGOMsende Gaziantep Şubesi nerede bulunduğunu görebilir, KARGOMsende Gaziantep Şubesi Yol Tarifi alabilir, en yakın KARGOMsende Gaziantep Şubesi görebilirsiniz.

Firma ile ilgili Anahtar Kelimeler